Információ

Előtt és után: friss, nyitott és nagyon világos konyha

Előtt és után: friss, nyitott és nagyon világos konyha

Talitha Bullock

Amikor Meghan Price, a Maple & Plum Stúdió belsőépítésze megvásárolta ezt a 1941-ben épült seattle-i házat, régimódi helyet talált, amelyet az 1960-as évek óta nem érintettek. Előző tulajdonosa, egy 99 éves nő, építése óta élt a házban, és most Meghan feladata volt megváltoztatni a reformot.

A belsőépítész, aki a stílusát tükröző konyhát akarta átalakítani, azt akarta, hogy a helyet a jövőbeli vásárlók is kedvelik, arra az esetre, ha úgy dönt, hogy néhány év alatt eladja a házat. Ezért megpróbálta megtalálni az egyensúlyt a friss, modern és mindenekelőtt a tiszta környezet között.

Kapcsolódó tartalom 11 konyha, ahol a fehér frissíti a helyet Az új eloszlás a három terek összekapcsolásával a félsziget a figyelem középpontjába állítja. Talitha Bullock

Az új formatervezés egyik kulcsa az volt, hogy elengedje a felső szekrények falait, fehérre festesse őket, és egy méterszerű csempe elülső oldalát tegye ugyanolyan színűre. Annak érdekében, hogy a szett ne legyen túl unalmas, Meghan különböző textúrákat és anyagokat adott hozzá, a fémhordozókat, a fa és a növényzet kombinálva, és a konyhában több emeleten eloszlott.

Kapcsolódó tartalom Hogyan lehet díszíteni szobanövényekkel? Talitha Bullock Talitha Bullock Talitha Bullock Talitha Bullock

Az ételt és az étkezőt elválasztó falak kidobásakor egy új konyhakoncepció alakult ki, amely az eredeti tölgyfa padlóját hagyta szem előtt.

Kapcsolódó tartalom Hogyan díszíteni az étkezőt? A hátsó ajtó szintén elmozdult, így több hely maradt a szekrények és a munkalapok elhelyezéséhez. Talitha Bullock Talitha Bullock

Az étkező most egy világos terület, amely felhívja Önt, hogy hosszabb ideig töltsön el családjával.

Kapcsolódó tartalom Konyha étkezővel és nappalival Talitha Bullock Talitha Bullock

A reform után a konyha többcélú területré vált, amely tökéletesen alkalmas informális vacsorákra, de nagyszámú vendég befogadására is.

Meghan Price büszkén pózol az új konyhájában. Talitha Bullock

ALUCINA ELŐTT A FOTÓKkal

Az eredeti konyhának két ajtója volt: az egyik a folyosóra nézett, a másik az étkezőre. Juhar és szilva Juhar és szilva A virágos háttérkép retro megjelenést kapott. Juhar és szilva

INFORMÁCIÓK ÉRDEKELKonyha felülete: 25,54 m2
A reform időtartama: 2 és fél hónap
Projekt és információk: A Maple & Plum jóvoltából.