Hasznos

Nyitott, friss és elegáns apartman naiv érzelmekkel

Nyitott, friss és elegáns apartman naiv érzelmekkel

Oscar Lanau

Manuela és Vicent meg akarta változtatni életmódjukat. A ház ezer kört fordult meg, és nem találták meg az egyensúlyt, hogy élvezhessék. A terek formális meghatározásának hiánya és a bonyolult elosztás azt jelentette, hogy minden szoba nem engedelmeskedett a természetének, és a közöttük fennálló kapcsolat nem volt folyamatos.

ezért az első kihívás Ivan Gas építész számára az volt, hogy olyan disztribúciót tervezzen, amely lehetővé tenné a terek megnyitását és megjelenítését az egész lakásból, hogy nagyobb amplitúdó érzetét nyújtsa.

A partíciót, amely elválasztotta az étkezőt a nappali szobától, lebontották, és ehelyett a szigetet építették.

Kapcsolódó tartalom Újra feltalálja a múltat Oscar Lanau

A sziget egy kis stúdió, amely megjelenik és eltűnik a fa borítékán. Ez egy mentesített darab az étkező és a nappali között, amely elválasztja mindkét teret, miközben forgórészként működik keringésében.

Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

Másrészt a konyha az étkező felé nyílt, és a folyosó partíciója retikuláris fa képernyővé vált, amely átengedi a fényt, és egy nagyon érdekes félig-fóliát generál.

Kapcsolódó tartalom Lehet, hogy álmai háza megtalálható az interneten? Oscar Lanau A konyhában úgy döntöttek, hogy provansziai hangulatot és nagyon gasztronómiai hangulatot adnak neki. "Megvédjük azt az elképzelést, hogy a konyhák főzéshez készülnek, és fontos, hogy családi összejövetelként működjenek, és ezért képüknek jó hangulatot és hitelességet kell adnia." Oscar Lanau

Az egész fal mentén szekrény készült Konzerveket és kis edényeket tartalmaz, és minden más szekrény élvezi a legújabb generációs kiegészítőket, hogy megkönnyítsék a legjobb tárolást. „Mivel a sarkok szerelmesei vagyunk, a konyha aljára egy kis kocsmát tervezünk, egy fából készült rúddal, egy függő lámpával és néhány retro csempével. Tökéletes hely reggelire vagy egy pohár borra. "

Kapcsolódó tartalom Hogyan lehet megreformálni otthonát, és hogyan lehet ezt megjavítani? Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

A reform mindig arra törekszik, hogy ellenpontot teremtsen a klasszikus és a modern között, az elegancia és a melegség, valamint a formális és a gondtalan között. Végül ezek a kombinációk generálják ezt az eredeti eklektikus esztétikát.

Növények jelennek meg mindenhol, hogy megtöltsék a házat az élettel és helyezze el gondolatainkat egy régi üvegházba. A botanikus érzelmek adják ezt a városi lakást, egy kis darabot a természetnek a város közepén.

Kapcsolódó tartalom Minimalista stílusú apartman La Latina-ban Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

Az öltözővel meg akarta nézni fényesség és rózsaszínben készült.

Kapcsolódó tartalom Nagyon elegáns mikro apartman Notting Hill-ben A szekrények belső világítással rendelkeznek, és a ruhákat formátumuk szerint osztályozzák. A cipész egy teljes függőleges modult foglal el, és ajtóinak üvegezése van. Oscar Lanau Oscar Lanau Egy fapadon, egy rózsaszínű polcon növényekkel és ruhaszárnyal sok osztály és finomság várja a vendégeket. Oscar Lanau A bájos előcsarnok utat enged az öltözőnek. Oscar Lanau Oscar Lanau

Az anyagok, az integrált világítás és a kortárs dekoráció kombinációja alapvető része a munka minden részletének meghatározásához.

Kapcsolódó tartalom A lakásban mindig süt a nap Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

A teraszt öreg fa és növényzet töltötte be hogy pihentető teret hozzon létre stílusosan. A bútorválaszték, a függőleges kerttel felszerelt fa képernyő, a hinta és a közvetett fény nagyon informális bohém hangulatot idéz elő.

Kapcsolódó tartalom Álomhinták teraszokhoz és kertekhez Oscar Lanau Oscar Lanau

A reform előtt

Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas

INFORMÁCIÓK ÉRDEKEL

helye: Tortosa (Tarragona)
felület:
90 m2

//ivangas-arquitecte.com/