Tippek

Egy ház tökéletes kerttel egy család számára

Egy ház tökéletes kerttel egy család számára



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

A belsőépítész, Miriam Castells átvette a Joaquim Rigau és a JFG tanácsadók által létrehozott csapatot, amelyet átalakított a Calella de Palafrugell házában, Gironában, Josep Pratmarsó i Parera építész tervezte otthonában, amelyre lakóinak szüksége volt.

A változás teljes: a disztribúció belsejében 140 négyzetméter két emeleten oszlik meg, funkcionálisabbá téve őket. Kívülről egy új, 200 négyzetméteres kert kialakítását készítették, és a hátsó homlokzatot megváltoztatták, hogy megkönnyítsék a fény bejutását a házba, és jobban illeszkedjenek a külső és a konyhához. Az eredmény egy hangulatos, világos és könnyű otthon élni. Kérhet még többet?

www.miriamcastells.comFotók: Marta Bartolomé

Reklám - Olvassa tovább az alábbiakat

A ház 140 négyzetméteres, két emeleten oszlik meg.

Tiszta homlokzat

A hátsó homlokzatot felújították, hogy megkönnyítsék a fény bejutását a ház belsejébe.

Egyél

A tornácot használják étkező helyének meghatározására.

folytonosság

A konyhai munkalapot kifelé követték, hogy mindkét környezetet összekapcsolják.

Étkező

Az étkezőben egyszerű vonal és anyag uralkodik.

Fehér és színes

A belsőépítész, Miriam Castells felújította ezt a házat Gironában. A belső tereket fehér és világosszürke falak és padlók választják, amelyek fényt nyújtanak, és kombinálta őket élénk színű bútorokkal és kiegészítőkkel.

Nyílt szezámmag!

Az egyedi polcok és egy tolóajtó maximálisan optimalizálta a helyet.

Álom csapat

A reform elõtt Miriam Castells tanácsot kapott Joaquim Rigau-tól és a JFG konzultátoraitól.

Radikális változás

A házban megváltozott az elosztás és az összes felület.

Lépésről lépésre

A lépcsők részlete, belsőépítész, Miriam Castells által tervezve.

A sarok kihasználta a lehetőséget

Kilátás a hálószobához a tanulmányi területtel.

Minimalista fürdőszoba

Kilátás a fürdőszobához, mindegyik fehér.

Maradjon üres

A WC, szintén a teljes megjelenés fehér.

anyagok

A kő részlete, amellyel a munkalap be lett borítva.

belépés

Kilátás a ház bejárata felé.

Bejutni egy kertbe

A belsőépítész feladata a házban lévő 200 négyzetméteres kert átalakítása is.