Információ

Ezt a felújított lakást nagyszerű duplexdé alakították Brooklynban

Ezt a felújított lakást nagyszerű duplexdé alakították Brooklynban

Amy Barkow

A tulajdonosok, két gyermekes pár, több mint 10 éve éltek ebben a lakásban, és úgy döntöttek, hogy ideje megújulni.

A reformprojekt magában foglalta azt a tervet, hogy a sötét alagsort családi szabadidős helyiséggé alakítsák át, és ehhez a létező folyosó végére lépcsőt kellett felépíteni a két emelet összekapcsolásához.

Amy Barkow

Az előcsarnok átgondolására egy a előszoba - Palalapkával - kabátok, lábbelik, iskolatáskák és sportkiegészítők rendezésére négyfős család számára.

Amy Barkow

A közös tereken végzett munkák lényegében a válaszfalak és az elválasztások kiküszöböléséből, valamint a konyhának a nappaliba és az étkezőbe történő megnyitásából álltak.

Amy Barkow

Az acél és üveg felosztás hanghatást teremt, miközben lehetővé teszi a fény bejutását a konyhába.

Amy Barkow

Az acél a teheroszlopot is becsomagolja az ebédlőbe, és ismét megjelenik az étkező lámpájában.

A nappaliban egy nagy munkapolc elfoglalja az egész falat, hogy sok helyet biztosítson a helynek.

Amy Barkow

A lakás leginkább intim terei, a hálószobák, sötét szürkéskékre festett fal mentén oszlanak el.

Amy Barkow

Új hálószoba jött létre a hálószobában, mind világoskék, mind szürke árnyalatban.

Amy Barkow

A gyermekek fürdőszobájának másik felépítése acélból és üvegből áll, mint képernyő a kád / zuhanyzó területén.

Amy Barkow

A gyermekek hálószobája a folyosó végén lila és szürke színben van festett, nagy ablakkal.

Amy Barkow

A földszinten egy családi szabadidős szoba nagy munkapolctal rendelkezik, ahol filmeket, könyveket és játékokat lehet rendezni. Ezen kívül van egy mosókonyha és egy tárolóhelyiség.

Amy Barkow

BFDO építészek

Forrás: www.v2com.com