Mások

Felújítás egy házban

Felújítás egy házban

A fa gerendákkal borított mennyezet magassága és annak 95 m2-es elosztása két magasságban lenyűgözte ennek tulajdonosát régi halász házában található a barcelonai Villasar de Mar. Como városban házba történő átalakítása reformot igényelt valami különlegeset, elmentek a Modus Vivendi belsőépítészek csapatához. Együtt úgy döntöttek, hogy megtartják a ház eredeti elemeit, és ötvözik azokat avantgárd megoldásokkal, hogy nagyon stílusos keverékek által jellemzett személyes környezetet teremtsenek. Az ács-helyreállítás kulcsfontosságú volt. A ház bejárati ajtaja, az ablakok és ajtó a kitett gerendák Anticarcoma kezelésekkel rehabilitálták őket. A disztribúciót illetően a módosítások célja a szélesebb terek elérése volt, amelyek jobban alkalmazkodnak a jelenlegi igényekhez. Például a régi folyosót beépítették a nappaliba, ahol a falon a helyrehozhatatlan nedvesség létezését a színes üvegpanelek mögött rejtették.

A ház többi részéhez való átvezetés most egy eredeti félkör alakú ív segítségével történik. Innen hozzáférhet az első emeletre vezető lépcső, WC és konyha. Mivel a WC-k kis méretek voltak, a belsőépítészek egy feltűnő dekorációt választottak, amely átértékelte a rendelkezésre álló korlátozott helyet. Ennek érdekében minden falat különféle anyagokkal borítottak, váltakozó csempe és narancssárga és kék színű festékkel. Ezenkívül kiegyensúlyozták a WC méretét azáltal, hogy a mennyezetet optikai redőnyökkel vizuálisan leeresztették. A konyha szintén kibővült és világosabbá vált, és helyettesíti a válaszfal azon részét, amely a terasszal kommunikál a járdák falával. Mellett kialakult egy kamra, melyben eredeti tégla boltozatot tartottak fenn. Az első emeleten a hálószobát - tolóajtóval megközelítve - egy öltözővel kiegészítették, amely Pladur válaszfallal függetlenné vált a pihenőhelytől, és a fürdőszobát szintén kibővítették, hogy funkcionálisabbá váljon. . A padlót illetően az első emeleten meleg parkettát, a földszinten rusztikus katalán tuffot választottak, ami ellentétben áll a jelenlegi formatervezési bútorokkal.

Reklám - Olvassa tovább a szalon alatt

A nappali fehérre festett, hogy fokozza az ablakon belépő természetes fényt.

A Marokkóban megvásárolt színes kárpit alatt az Ikea polcát és a Herma kanapéját találta.

Bejárati ív

Az eredeti félkör alakú nyílás kommunikálja a nappali szobát a ház többi részével.

A falra üvegfalak kerültek, amelyek elrejtik a fal nedvességét. Tervezése, nagyon modern, ellentétben áll a padló burkolásához használt katalán tuff rusztikus levegőjével. Az asztal helyreállt. Rostszőnyeg az Ikeában.

a homlokzat

Az ablakkerítés és a fából készült kapu eredeti példányai voltak a háznak, egy halász család családjának.

Konyha kamrával

A konyhában helyet foglaltak el a boltíves mennyezettel ellátott kamra elhelyezésére két magasságban, mivel a legalacsonyabb területen az eredeti boltozat, kitett tégla, megmaradt. A kamra egy Modus Vivendi által tervezett modullal volt felszerelve, polcokkal, levehető kosarakkal, gardrób és több fiókkal.

Világosabb konyha

A konyhát kibővítették a szomszédos szoba beépítésével.

A természetes fény elérése érdekében a belső udvarral összekötő fal egy részét járda tégla cseréli. Modus Vivendi tervezte bútorokat. Bautek acél munkalap.

Gyerek hálószoba

A lány szobájában egy vörösre festett boltív választja el a fehéren díszített pihenőhelyet a játszótértől, és sárgare festett. Mosdó, a Duravit-tól. Az Ikeától: Benno WC-polc, ágy és kerekes éjjeliszekrény.

Kis fürdőszoba

A bevonatok kombinációja jellemzi az egész reformot. Csempe, narancssárga festék és egy nagy tükör tetején, valamint kék festék váltakozik a WC-falon.

Lépés a hálószobába

A hálószoba ajtaja csúszó; Így, amikor kinyílik, nem akadályozza meg az öltözőbe való belépést.

Az üvegnegyedek megkönnyítik a természetes fény bejutását a folyosóra.

Mester hálószoba

A hálószoba az öltözőtől függetlenné vált egy Pladur fal segítségével, amely csokoládé színű, alumínium profilokkal festett. Éjjeliszekrények nélkül egy praktikus polcot helyeztek a fedélzetre. Az Ikea öltözőjének kialakítása, polcok és kosarak.

fürdőszoba

A fürdőszobában az anyagok színes kombinációja emelkedik ki.

A WC-k feletti fal burkolat nélkül maradt; egy részét tükör elhelyezésére használták, a részet indigóval festették, mintha festmény lenne. Mosdó, Villeroy & Boch készítette. WC, a Duravit-tól. Autó, Pom D'or. Törölközők Monesal fűből.

PLANO

A reform legfontosabb pontjai:

- A nappali, a konyha és a hálószoba kibővült

- Megújultak a felszerelések és a bevonatok