Mások

Klasszikus fa padló

Klasszikus fa padló



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Azt mondják, hogy a fa megérintése jó szerencsét hoz. A padlón, amelyet ma meglátogattunk, fényt és melegséget hozott, két olyan elemet, amelyeket néha nehéz kombinálni a belsőépítészetben. A Quiet Studios tagjai azok, akik a madridi Barrio de Salamancában található 120 négyzetméteres penthouse reformálásáért felelősek. "A ház az 50-es évek óta interaktív maradt, és sok folyosóra és nagyon kis helyiségre oszlik" - magyarázza Lua és Daniela.

A tulajdonos, egyetlen üzleti nő azt akarta, hogy legyen "hely, világítás, takarítás és tárolás, és hozzon létre álmai hálószobáját, valamint egy vendégszobát, hogy fogadja lányait, amikor meglátogatják". Ennek érdekében lebontották a válaszfalakat és kinyitották a szobákat. A legszocializáltabb terület egyetlen helyiséggé van kondenzálva, nappalival és konyhával, amelyet sziget határol. Mindkét hálószobának saját fürdőszobája van, a főnek fésülködőasztal és egy kis öltöző is tartozik.

A fő anyag tölgy, valójában hívták a projektet A tölgy rezidencia (A tölgy rezidencia spanyolul). "A tulajdonos kedvenc anyaga a fa, de nem akart sötét anyagot" - mondják a belsőépítészek. "A tölgyet azért választottuk, mert képes visszaverni a fényt, miközben meleget ad." Ezzel fedett padlókat és falakat fedtek le, néhányuk az ajtókat, szekrényeket vagy cipőket elrejti gombokkal, amelyek rendszerrel nyithatók lökés így minden tiszta volt. "Ezen a tiszta és karakter-alapú alapon néhány darabot helyeztek el, de nagyon jól megválasztottak és időtlen ihlettel, például Cassina szék, antik bútorok, saját alkotásaik vagy Patricia Urquiola által tervezett kanapé.

www.quietstudios.com
Fotók: Carlos Luque

Reklám - Olvasd az új életet

A Quiet Studios csapata teljesen megreformálta ezt a 120 négyzetméteres penthouse-t a madridi Barrio de Salamanca-ban.

Nem úgy tűnik, hogy ...

A nappali előtt nyitott konyhában felszereltek egy elszívót, amely lámpaként működik.

A gyönyörű sziget

A Corian-sziget a nyitott koncepcióval folytatja a konyhaterület meghatározását.

Nagyon teljes

A konyhában a főzőhely és a mosogató került elhelyezésre.

Nincs itt semmi ...

Milyen egy egyszerű falemezű falak ...

Nagyon elrejteni

Elrejti a készülékeket és a fiókokat.

Egyél jó társaságban

Az étkező átmenetileg szolgál a nappali és a konyha között.

Több fa

A sötét fából készült asztal ellentétben áll a padlóval.

ellenpont

Az Eames szék dizájnnal érzik magukat.

Jó támogatás

Az oldalsó asztal részlete.

Könnyű fátyol

Ágynemű redőnyöket helyeztek az ablakaiba, hogy az adatvédelem és a fény áthaladjon.

Kényelmi zóna

A nappaliban, kanapéval és poufával Patricia Urquiola tervezte Cassina számára.

mix

A nádfotel az egész textúrát adja. A lámpa a DCW Mantis modellje.

Hálószoba bejárat hall

Tölgy padlóval és fehér falakkal.

A lábad előtt Mássz fel a falakon

A tölgy lefedi az ágy mögött a falat.

Egy kis fel

"A főszobában készítettünk egy ülőgarnitúrát az ablakon, hogy kihasználhassuk a természetes fényt, tölgyben is, kő mosogatóval, antik csaptelepekkel, és hozzáadtuk a tizenkilencedik század francia tükörét" - magyarázza a belsőépítészek.

Meleg anyag

Az öltözőasztal tölgyfa szekrényének részlete és a Méribel de Cassina szék.

Arany érintés

A diszkrét állólámpa a luxus érzését adja.

hall

A fa burkolat benyúlik a folyosóra, amely a fürdőszobához vezet.

Rejtett potenciál

Ezen medrák mögött egy nagy cipész rejtőzik.

Fő fürdőszoba Érintse meg a fa

Itt egy fa szekrényt is terveztek.

bézs

A két fürdőszoba teljesen bézs színű.

Szekrény részlete Második hálószoba

A tulajdonos egy vendégszobát akart, amikor a lányai meglátogatták.

Kacsint a múltra

A belsőépítészek néhány antik darabot választottak a díszítéshez.

Fürdőszoba

A vendég hálószobája saját fürdőszobával rendelkezik.

Fény a tükörben

Kilátás a vendég hálószobájához.

Az életen kívül

Néhány régi vastartót ültettek a tetőtér teraszára.

Ültess egy fát

"Az ügyfél a juharnak akart lenni, és ősi görög amfórát vásároltunk az ültetéshez" - magyarázzák a Quiet Studios cégtől.

talaj

Egy lebegő teak platformmal borította.

Terasz kilátással