Információ

Felújított családi ház személyiséggel

Felújított családi ház személyiséggel

A 10 éves egyszemélyes otthon egy világos és praktikus ház, erős családi karakterrel, amely másolási ötletekkel rendelkezik. Amikor a tulajdonosok átvették azt, ami otthonuk lesz, úgy döntöttek, hogy végrehajtanak egy reformot, amelynek célja a 90 négyzetméter nyereségessé tétele és az igényeikhez való igazítás. Laura Yerpes Belsőépítészeti Stúdió felelős a "csodaért".

Moncada városában található, egy városban, 5 km-re Valenciától. A ház eredeti állapota optimális volt, mivel ez sem volt túl régi. De az eloszlás rosszul oldódott meg, és a terek eredeti mérete nagyon kicsi volt.

A reformért felelős tanulmány új tulajdonosai azt a mintát mutatták, hogy nekik meg kell tenniük a helyüket. Nem akartak akadályokat a folyosón. Modern és ragyogó érintéseket és nagyon praktikus tereket követeltek meg. Például tetszett nekik az a gondolat, hogy egy lépcsőt egy fehér polcon emelnek fel, amely ugyanakkor az előcsarnok szekrénye is.

A tanulmány mottója itt "Ha nincs hely a tartaléknak, akkor nem hiányozhat találékonyság." Minden sarokban nyilvánvaló.

Ami a dekorációt illeti, az egyszerű és minimalista vonalak olyan fényű tereket töltenek be, amelyekben a darabok csak a nélkülözhetetlen részekre korlátozódtak. Csak a legfunkcionálisabbnak van helye. A színpaletta a világos, a vörös és a szürke árnyalat körül forog. A bútorokat úgy méretezték, hogy maximalizálják a rendelkezésre álló tereket és megfeleljenek az igényeknek.

Projekt: Laura Yerpes Belsőépítészeti Stúdió (www.laurayerpes.es)

Fotók: Cabo Germán (www.germancabo.com)

Reklám - Olvassa tovább a nappali és az étkező alját

Laura Yerpes stúdiója volt a felelős a családi ház reformjáért. A bútorok számára úgy lett kialakítva, hogy kihasználják a helyet és a bútorokat a két gyermekes család igényeihez igazítsák. Nem akartak visszaélni a szükségtelen díszítő elemekkel, csak funkcionális darabokkal, amelyek nem telítették meg a teret.

Egyedi bútorok és ismétlődő színek

Dekorációként világos színű palettán alapult, szürke és piros jegyzetekkel. Így kapsz egy modern és kozmopolita nappali, amely megosztja a helyet az étkezővel.

A nappali kanapéval és két karosszékkel néznek szembe, így szabad központi hely marad. A falon egy alacsony pad audiovizuális elemekkel és három oszlop a falon. Az étkező a kanapék között, a fal mellett található.

A nappali bútorok egyedi tervezésűek. Szőnyeg és dekorációs tárgyak, a Thai Natura cégtől.

Elválasztó elem

A fotel mögött egy fa léc elem, amely körülhatárolja a teret, de fenntartja a vizuális folytonosságot az elosztó területtel.

A projekt során a bejáratot és a nappali és a konyhát összekötő elosztó folyosót átalakították, hogy szélesebb és folyékonyabb teret hozzon létre lépésekben és utakban.

Kanapék, készítette Frajumar.

Távolságok folytonossággal két magasságban

Ennek a hangulatos háznak két magassága van: a földszinten azok a területek találhatók, ahol a család nappali életét fejleszti ki (nappali, konyha és terasz). A felső szinten a szobák és a munkaterület.

Alapvető dekoráció

A nappali ebben a felvételében láthatja a belsőépítészet egyszerűségét. Az alapanyag funkcionális dekorációja. Étkezőasztal, Midi.

A konyha

A hosszúkás konyhában egy lineáris elülső rész található bútorokkal, a szemben lévő falon pedig reggeliző bár és gyorsétterem található.

Munka elöl

A sok természetes fénnyel felszerelt konyha fehér bútorokkal és pulton található, elülső része feltűnő piros színű (Silestone).

Bútor: Zampieri.

Reggeli bár

A tölgyfa asztal egyedi tervezésű. Asztalként szolgál és kiterjeszti a munkafelületet is. Fém lábakkal van vörös színű lakkozás.

Természetes fény

A természetes fény közvetlen bejutása az ablakon.

A hálószoba

A hálószobákban a hangok csendesebbek. Semleges, fehér és ecsetvonások, ha vannak, pasztell színekben.

A főszoba tiszta vonal díszítéssel rendelkezik.

Egy fejléc szobrászati ​​művészettel

A fedélzet falán egy öregített bronz szobor emelkedik ki.

Integrált bútor

Az egysoros éjjeliszekrények a fedélzetbe vannak beépítve, egy vasaló ugyanabban a kivitelben, annak az oldalnak a oldalán, amelyen az ágy nyugszik.

Beépített fürdőszobával

Az ágy mellett egy ajtó, amelyen keresztül hozzáférhet a szoba fürdőszobájához.

fürdőszoba

A hálószobába, amelyet a hálószobába építettek be, a kád eltávolításra került, csúszóajtó-képernyővel ellátott nagy zuhannyal és porcelán kő burkolattal helyettesítve.

A mosdó területén a tükrök tágabb környezetet biztosítanak.

Gyerek hálószoba emeletes ággyal

A gyermekek hálószobáját egyedi méretű, fehér DM-bútorokkal oldottuk meg: emeletes ágy, stidium asztal és polcok.

Munkaterület

A belsőépítészeti stúdió funkcionális és mini irodát hozott létre egy disztribúciós területen (elengedhetetlen volt minden sarok előnyeinek kihasználása). Összecsukható munkaasztallal rendelkezik, amely tisztán hagyja a területet.

Csukott ajtókkal

Munkaterület zárt ajtókkal. Több adatvédelem